Bliv chef på eget kontor med DFM

Har du den rette faglige baggrund og har du vilje og det "drive", der skal til, kan du blive chef på dit eget kontor? Bliv franchisetager/selvstændig indenfor forsikringsmægling med DFM. Læs mere her:

Selvstændig i en branche i vækst

Forsikringsmæglerbranchen er en branche i vækst. De senere år er branchen vækstet med mere end 8 % og fremtidsudsigterne peger i den rigtige retning.

Brug din faglige baggrund på en ny og anderledes måde

Har du en forsikringsmæssig faglig baggrund og vil du gerne bruge denne erfaring som uvildig rådgiver, så kan vi hjælpe dig med de øvrige områder som:

  • Kontor
  • Regnskab og bogholderi
  • Udbud / tilbudspræsentation
  • Indberetning til Finanstilsyn m.m.
  • IT system 

Så kan du komme i betragtning til et attraktivt franchisekontrakt, med mulighed for en særdeles god indtjening. Du får din egen virksomhed i dit eget distrikt (der, hvor du bor) og bliver samtidig en del af et energisk fællesskab, med et stærkt bagland og gode "kolleger". 

Vi sikrer dig en grundig uddannelse og står for bogholderi, lønadministration, markedsføring, rådgivning mv. så du kan koncentrere dig om at sælge dine ydelser.

Arbejdsopgaver

Som selvstændig franchisetager i DFM regi er dine primære arbejdsopgaver følgende:

  • Tilrettelæggelse og gennemførsel af salgsaktiviteter i dit eget salgsdistrikt
  • Opsøgende salgsarbejde
  • Daglig rådgivning af dine egne kunder

Du bliver sat grundigt ind i IT-system og arbejdsopgaverne

Som franchisetager skal du igennem et grundigt uddannelsesforløb i vores IT-system, der gør dig i stand til at varetage driften af din egen virksomhed.

Hvad koster det at blive franchisetager hos DFM ?

Der er intet indtrædelsesgebyr for at blive franchisetager hos DFM.

Du skal naturligvis være indstillet på, at afholde dine egne kontor- og leveomkostninger i opstartsperioden indtil din egen forretning tjener penge.

Som franchisetager, skal du være villig til at yde en ekstraordinær indsats i opstartsfasen og have en oprigtig lyst til at være selvstændig. 

Ansøgning og yderligere info - kontakt:

Er du interesseret i muligheden for at blive franchisetager hos DFM, så send en ansøgning og CV til sts@danskforsikring.dk.

Yderligere oplysninger fås hos:

Salgsdirektør Steffan Steger tlf. 21121070 eller sts@danskforsikring.dk